Segunda-feira, 6/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e mbrëmjes 

Lutja e mbrëmjes 

Lutja e mbrëmjes

O Allahu im, na furnizo me kënaqësi shpirtërore!
🌹Me zbukurim të mendjes dhe pastërti të zemrës!
🌻Na bëj neve prej atyre që ua shton devotshmërinë!
🌿Prej atyre që fitojnë dhe atyre që Ti je i kënaqur dhe na bëj prej banorëve të Xhenetit!

“O Zoti im, më jep mua devotshmërinë që më duhet e më pastro se ti je pastruesi i vetëm i vërtetë i shpirtit dhe zemrës sime. Ti je Pronari i vërtetë i imi, o Zoti i botërave!”

– Lutja e Profetit, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 196 times, 1 visits today)
Top