Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e Istigfarit

Lutja e Istigfarit

Lutja e Istigfarit
ALL-LLAHUMME ENTE RABBI,LA ILAHE IL-LA ENTE,HALEKTENI VE ENE’ABDUKE VE ENE ‘ALA’AHDIKE VE VADIKE MESTETA’TU.EUDHU BIKE MIN SHERRI MA SANA’TU,EBUU ILEJKE BI NI’METIKE ALEJJE VE EBUU BI DHENBI FAGFIRLI FE INNEHU LA JAGFIRUDH-DHUNUBE IL-LA ENTE.
O All-llah,Ti je Zoti im.s’ka të adhuruar përveç Teje.Ti më ke krijuar dhe unë jam robi yt.I jam besnik marrëveshjes dhe premtimit(që ta kam dhënë)aq sa kam mundësi.
Kërkoj mbështetje të Ti që të më mbrosh prej të keqës që e kam bërë.Unë jam mirënjohës ndaj dhuntive Tua dhe pranoj mëkatet e mia.
Më fal,ngase mëkatet nuk i falë askush përveç Teje.

(Visited 822 times, 2 visits today)
Top