Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e Ibrahimit alejhi selam

Lutja e Ibrahimit alejhi selam

“O Zoti im, më dhuro dituri dhe më radhit me më të mirët!
Bëj që të përmendem për mirë te breznitë e ardhshme dhe më bëj një nga trashëgimtarët e Xhenetit të begatë dhe mos më turpëro në Ditën kur do të ringjallen njerëzit.” (Esh-Shuara: 83-85)

Lutja e Ibrahimit, alejhi selam.

(Visited 469 times, 1 visits today)
Top