Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e Ibrahimit, alejhi selam

Lutja e Ibrahimit, alejhi selam

lutje

Lutja e Ibrahimit, alejhi selam:

“O Zoti im, bëj që unë dhe pasardhësit e mi të kryejmë përherë namazin! O Zoti ynë, na i prano lutjet!”.

Ibrahim 40,

dhe

“O Zoti ynë! Pranoje prej nesh (këtë vepër)! Me të vërtetë, Ti je Ai që dëgjon dhe di gjithçka!”.

Bekare 127.

(Visited 668 times, 1 visits today)