Quinta-feira, 2/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e cila zgjidh çdo problem! – Hoxhë Elvis Naçi

Lutja e cila zgjidh çdo problem! – Hoxhë Elvis Naçi

Lutja e cila zgjidh çdo problem! – Hoxhë Elvis Naçi

“LA ILAHE ILA ENTE, SUBHANEKE, INNI KUNTU MINEDH-
DHALIMIN”
(Nuk ka Zot pos teje. Ti je i pastër nuk ke të meta. Unë i bëra padrejtësi vetes sime).

Transmeton Tirmidhiu dhe Hakimi hadithi është sahih

Lutja e cila zgjidh çdo problem! – Hoxhë Elvis Naçi“LA ILAHE ILA ENTE, SUBHANEKE, INNI KUNTU MINEDH-DHALIMIN”(Nuk ka Zot pos teje. Ti je i pastër nuk ke të meta. Unë i bëra padrejtësi vetes sime).Transmeton Tirmidhiu dhe Hakimi hadithi është sahih

Posted by Ligjeruesi Islam on Saturday, October 14, 2017

(Visited 383 times, 1 visits today)
Top