Domingo, 25/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

LUTJA E ATIJ QË ËSHTË I NGARKUAR ME BORXHE

LUTJA E ATIJ QË ËSHTË I NGARKUAR ME BORXHE

Kur borxhet te jane rritur , kujto se Allahu eshte me i madh se borxhet e tua dhe gjithcka tjeter dhe nese te tronditin brengat e familjes , kujtoju se Allahu te degjon ty dhe se Allahu te sheh, Allahu eshte i bute, i Meshirshem!
LUTJA E ATIJ QË ËSHTË I NGARKUAR ME BORXHE
Allahumme inní e’udhu bike minel-hemmi vel-hazeni, vel-’axhzi vel-keseli, vel-buhli vel-xhubni, ve dale’id-dejni ve galebetir-rixhal.
O Zoti im, kërkoj mbrojtjen Tënde nga brengat dhe dëshpërimi, nga paaftësia dhe dembelia, nga koprracia dhe frika, si dhe nga zhytja në borxhe dhe mundjet e njerëzve.
(Buhariu 7/158)

(Visited 35 times, 1 visits today)
Top