Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e ditës

Lutja e ditës

Lutja e ditës

O Allahu im, na fal atë që kemi kaluarën, na përmirëso atë që ka mbetur nga jeta jonë!
O Zoti im, na dhuro kënaqësinë Tënde, faljen Tënde dhe Xhenetin Tënd!

Allahumme sali ala sejidina we habibina Muhammed.

Xhuma të bekuar! Qofshi të falur e të mëshiruar.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

 

(Visited 182 times, 1 visits today)
Top