Sábado, 24/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja duhet të bëhet me shpresë dhe vendosmëri të plotë!

Lutja duhet të bëhet me shpresë dhe vendosmëri të plotë!

dua lutje

Lutja duhet të bëhet me shpresë dhe vendosmëri të plotë!

Ebu Hurejre (radijAllahu anhu) tregon se Profeti (salallahu alejhi ve selem) ka thënë:
“Nëse dikush lutet, të mos thotë “Nëse do, o Allah”, por le të lutet me vendosmëri, le ta rris dëshirën, sepse Allahut nuk i bëhet e madhe ajo që e jep”

(Sahihul Edebil Mufred, 607)

(Visited 190 times, 1 visits today)