Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lute Zotin tënd, përmirësoje mendimin për Të, pastaj Ai do t’i përgjigjet lutjeve tua

Lute Zotin tënd, përmirësoje mendimin për Të, pastaj Ai do t’i përgjigjet lutjeve tua

Zekerija, alejhi selam iu ankua Allahut:

“O Zoti im! Eshtrat tashmë më janë dobësuar, koka më ndriçon nga thinjat…” (Merjem: 4)

Pastaj e përmirësoi kërkesën e tij dhe ju lut Allahut:

“…më dhuro nga ana Jote një pasardhës.” (Merjem: 5)

💭Pastaj e përmirësoi mendimin e tij për Allahun:

“O Zoti im, bëje atë të pëlqyeshëm (për Ty)!” (Merjem: 5)

Iu përgjigj Allahu dhe ia dha atë që kërkoi:

“O Zekerija, Ne po të japim lajmin e mirë për një djalë që do të quhet Jahja.” (Merjem: 6)

Lute Zotin tënd, përmirësoje mendimin për Të, pastaj Ai do t’i përgjigjet lutjeve tua.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 129 times, 1 visits today)
Top