Domingo, 29/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Luftimi i vetvetes

Luftimi i vetvetes

jete e mire

Luftimi i vetvetes


Luftimi i vetvetes është një dobi e madhe, të ndihmon në largimin prej  sherrit, të nxit për të mirën. Allahu i Lartësuar thotë: “E ata, të cilët luftuan për hir Tonë, Ne, me siguri do t’i orientojmë rrugës për te Ne, e nuk ka dyshim se Allahu është në krahun e bamirësve.” (El Ankebut: 69)
Nëse e mbledh veten, e detyron në bindje ndaj Allahut dhe e ndalon nga mëkatet, përgëzohu me të mirë; do të vijnë të mirat, do të zbresë bereqeti, dhe ajo që ka qenë e urryer për ty dje, sot është bërë e dashur, dhe çdo gjë që ka qenë e rëndë dje për ty, sot është bërë e lehtë. Bëje të ditur se luftimi i vetvetes nuk bëhet vetëm një herë ose dy herë, por ai bëhet deri në vdekje.

(Visited 91 times, 1 visits today)
Top