Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lodhja dhe plogshtia ne mengjes ne shumicen e rasteve

Lodhja dhe plogshtia ne mengjes ne shumicen e rasteve

Lodhja dhe plogshtia ne mengjes ne shumicen e rasteve eshte nje prej simptomeve te magjise apo edhe ngacmimeve te drejperdrejta te shejtanit.

Prej metodologjive me te avancuara dhe ndihmuese ne kohen tone eshte konsulta per problemet psiko-shpirterore me mjekun dhe hoxhen i cili ben rukje sipas dispozitave te islamit.

Konsultimi i tille ben qe personat te cilet kane probleme psiko-shpirterore te arrijne te nje sherim i shpejte me lejen e Allahut subhanehu we teala.

(Visited 110 times, 1 visits today)
Top