Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Llojet e sihrit

Llojet e sihrit

Llojet e sihrit

Ekzistojnë shumë lloje të sihrit siç thonë ekspertët që miren me këtë tematikë:

sihri me të cilin bëhet përçarja mes dy personave, siç është përçarja mes burrit dhe gruas, përçarja mes dy shokëve, familjes, fëmijëve dhe prindërve etj.

sihri i cili mban gjendjen ekzistuese,

sihri që shkaton sëmundje,

sihri që shkakton vdekje,

sihri që shkakton çmenduri dhe përçarje etj.

(Visited 920 times, 1 visits today)