Segunda-feira, 24/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

LLAFET E SHUMTA !

LLAFET E SHUMTA !

LLAFET E SHUMTA !

Imam Ibën Kajimi, rahimehullah, thotë:

Hamad ibën Zejdi i tha Ebu Ejubit: a sot ka më shumë dituri ose në të kaluarën?

Ai u përgjigj duke thënë: “Sot ka më shumë llafe, kurse dituri ka patë më shumë në të kaluarën”.

Pra, ky dijetar i madh, bëri dallim mes diturisë dhe llafeve.

Sot kemi shumë libra, shumë llafe, debate dhe polemika, mirëpo dituri nuk ka në to.

“El-Fevaid”

(Visited 54 times, 1 visits today)
Top