Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

” Liza ne Boten e Cudirave!!!! ”

” Liza ne Boten e Cudirave!!!! ”

” Liza ne Boten e Cudirave!!!! ”

Ne filmin ”Liza ne boten e cudirave” eshte nje moment ku Liza ndodhej para kater rrugeve. Ajo pyet nje mace qe kalon aty prane, se cilen rruge duhej te merrte.
Macja e pyet: ” Me thuaj ku deshiron te shkosh, te te them cilen rruge te ndjekesh!”
Liza ngriti supet dhe tha: ” Nuk e di! ”
” Nese nuk e di- i thote macja- zgjidh cilendo rruge.”

Dhe ti o njeri, nese nuk e di se ku do te shkosh dhe c’rruge te ndjekesh, te gjitha rruget te duken njesoj, e mira dhe e keqja nuk kane dallim per ty.
Po jetove pa asnje Qellim Final, dije se do te vuash edhe ne kete bote, por edhe ne tjetren. Prandaj, caktoji vetes nje Qellim dhe lufto per ta arritur ate.

(Visited 73 times, 1 visits today)
Top