Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Litari i kërthizës

Litari i kërthizës

Pas daljes tënde në këtë botë prehet litari i kërthizës dhe mbetet përgjithmonë gjurma e saj në trupin tënd që ta kujtosh gjithmonë njeriun e saj, madhështinë e asaj e cila të ushqehu nga trupi i saj.
O Zoti im, ngrite atë, shumëfishoja të mirat për shkak të mundimeve që ia shkaktova sa isha në trupin e saj!

“Zoti im, mëshiroi ata të dy, sikurse më edukuan mua kur isha i vogël.” (El-Isra: 24)

(Visited 242 times, 1 visits today)
Top