Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Limoni ,dobite e tij

Limoni ,dobite e tij

LIMONI MË EFIKAS KUNDËR KANCERIT SE KIMIOTERAPIA !

Shkencëtarët kanë ardhur në përfundim se limoni, i cili mund të shtrydhet apo të hahet, ka efekt më të volitshëm në ciste dhe tumore.

Limoni vret qelizat e tumorit dhe, sipas disa hulumtimeve, mund të jetë më efikas se sa kemoterapia.

Shkencëtarët nga Instituti për shëndet në Baltimore të SHBA-së kanë konstatuar se limoni, i cili mund të shtrydhet dhe të pihet si lëng, apo edhe të hahet, ka efektin shumë të volitshëm në luftimin e cisteve dhe tumorit.Pos që është kurues, në luftë kundër të gjitha tipave të kancerit, limoni është efikas edhe si agjens i spektrit të gjerë kundër infeksioneve bakteriale dhe kërpudhore, pastaj kundër parazitëve të brendshëm në trup, si dhe rregullon tensionin e lartë të gjakut dhe vepron kundër depresionit dhe ç[rregullimeve nervore. Pos të gjitha këtyre, limoni nuk i dëmton qelizat e shëndosha në organizëm./PK/.
Tags: