Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Libri është ilac për …

Libri është ilac për …

Disa dobi nga libri:

– Largimi i mërzisë dhe kotësisë
– Largimi nga njerëzit e padobishëm
– Zgjidhja e gjuhës dhe përfitimi në aspektin gjuhësor
– Zhvillimi i trurit dhe të menduarit
– Shtimi i njohurive dhe dobia nga ato
– Përfitimi nga biografitë e njerëzve të sukseshëm dhe të urtë gjatë historisë
– Qetësimi shpirtëror dhe shtimi i vetëbesimit
– Përforcimi i imanit,sidomos gjatë leximit të librave me tëmatikë islame,etj.

(Visited 50 times, 1 visits today)
Top