Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lexone veprimin e këtij zotnijës me zemër të madhe humane !

Lexone veprimin e këtij zotnijës me zemër të madhe humane !

Tē gjithē ata nxēnēs qē nuk i kanē mundēsit pēr veshmbathje, çanta dhe paisje pēr fillimin shkollorē tē na lajmrohen te butiku jonē!!!
@boutiqueartcollection
ALLAH NDIHMOI GJITHE FEMIJEVE NE MBAR BOTEN…

Betim Ejupi

(Visited 58 times, 1 visits today)