Terça-feira, 21/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lexoje ketë tregim të mrekulleshemLexoje ketë tregim të mrekulleshem

Lexoje ketë tregim të mrekulleshem.
Thotë nëna jonë Aishja r.a, :Isha në dhomën time duke qepë një rrobë time, kur papritur u fik llëmba dhe u errësua dhoma dhe më ra gjilpëra nga dora ime.
Perderisa isha në dhomë doke e kërkuar gjilëpërën time, hyri i dërguari i Allahut Muhammedi a.s, dhe u ndal pranë derës se dhomes, pasha Allahun që nuk ka tjetër përveq Atij, fytyra e tij e ndriqoj dhomën dheç’do pjesë të saj, saqë e kam gjetë edhe gjilqërën nga drita e fytyrës se tij.
Pastaj iu drejtova Atij dhe i thashë :Kurban u bëfsha për ty o i dërguar I Allahut, sa fytyrë të ndritshme që keni.Ai tha: Mjerë për atë që nuk do të më shoh mua në ditën e gjykimit.
Pastaj i thashë: Kush nuk do të shoh Ty o i dërguar i Allahut ? Ai tha:Ai i cili përmëndëm në prezencën e tij dhe nuk më dërgon përshendetje ‘’salavate” mua.
Andaj thuaj: Allahumme Sali ala Muhammedin ve ala ali Muhammed.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Top