Terça-feira, 26/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lexoj me nijet sherimi per cdo semundje shpirterore dhe fiziologjike per cdo dite

Lexoj me nijet sherimi per cdo semundje shpirterore dhe fiziologjike per cdo dite

Lexoj me nijet sherimi per cdo semundje shpirterore dhe fiziologjike per cdo dite .
7 X el fatiha
7 X Ihlas 7 X felek 7 X nas
7 X tesbih doven 7 X amener resulu
7 X ed duha 7 X inshirah
fry gjoksit 3X dhe duarve 3X pastaj ferkoje koken dhe gjithe trupin … Beje kete cdo dite panderprere deri diten kur te kesh sherim te plote me lejen e Allahut te Lartmadherishem.(Visited 567 times, 1 visits today)
Top