Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Leshimi i kimikateve (edhe i viruseve, gripit) nga ajri (Chemtrail)

Leshimi i kimikateve (edhe i viruseve, gripit) nga ajri (Chemtrail)

Ju jeni të sëmurë. Hunda juaj është e zene, ju zihet fryma. Dhimbje trupi. Ju jeni të djersitur, kollitni, teshtitni dhe ju nuk keni energji të mjaftueshme për t’u cuar nga shtrati. Ky nuk është grip. Ky është një komplot, sipas Dr Len Horowitz. Mendimi i tij nuk është i bazuar në teorinë e konspiracionit, por në fakte te komplotit.
Gjatë 10 viteve të fundit, Horowitz është bërë autoriteti më i diskutuar mjekësore i Amerikës. Studiuesi mjekësore universitare, dr. Horwitz, 48, akuzon elementë të qeverisë së Shteteve të Bashkuara qe sipas tij janë të komplotuar me kompani të mëdha farmaceutike për të bërë shitje te medikamenteve tek popullata e sëmurë. Nje metode e zbatimit te komplotit, eshte me ane te Chemtrail, leshimi i kimikateve(edhe i viruseve, gripit) nga ajri. Ja artikulli origjinal

Chemtrail Flu: Have You Got It Yet?

(Visited 568 times, 1 visits today)