Quarta-feira’, 2/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lëshimi i gjakut kur barku është i zbrazët është ilaç më i mire

Lëshimi i gjakut kur barku është i zbrazët është ilaç më i mire

Ibn Maxhe thotë se e ka dëgjuar Ibn Omerin duke thënë: “Është mire të kujdesesh për gjakun tënd, pra ma thirni njeriun që e bën këtë, as shumë të moshuar e as shumë të ri, sepse unë personalisht e kam dëgjuar Pejgamberin, sal-lall-llahu alejhi ve selem , duke thënë: “Lëshimi i gjakut kur barku është i zbrazët është ilaç më i mire.”
Kjo është më e sigurtë dhe e urtë.

(Visited 241 times, 1 visits today)
Top