Sábado, 22/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lëpij gishtrinjët se nuk e din ku eshte bereqeti

Lëpij gishtrinjët se nuk e din ku eshte bereqeti

Muslimi transmeton nga Xhabiri, r.a që I Dërguari i Allahut, salallahu alejhi ue selam kishte thënë: ” Kur dikujt nga ju u bie kafshata, le ta largoj të pisten nga ajo, e mandej le ta ha dhe mos t`ia lë shejtanit. Kur të përfundoj me ngrënienm, le t`i lëpij gishtrinjët e vet, sepse nuk e di se në cilën pjesë të ushqimit është bereqeti.”

(Visited 254 times, 1 visits today)
Top