Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lëngu i mollës

Lëngu i mollës

5 lengje

Lëngu i mollës

Është i dobishëm në luftën kundër sëmundjes famëkeqe të Alzheimerit. Pikërisht ai lëng në tru ruan nivelin e materieve që janë kyç për kujtesë dhe shëndetin e trurit. Përveç kësaj, lëngu i mollës është i shkëlqyeshëm për reduktimin e kolesterolit dhe tretjen për shkak të fibrave.

(Visited 162 times, 1 visits today)