Saturday, 19/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Lëngu i boronicësLëngu i boronicës

boronica

Lëngu i boronicës

Është i dobishëm në luftën kundër dementias. Boronicat përmbajnë substancat që ndihmojnë trurin të qëndrojë i shëndetshëm, stabilizon nivelin e sheqerit në gjak dhe redukton apetitin dhe dëshirën për ushqim.