Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Lëkura e mangos largon mbipeshën

Lëkura e mangos largon mbipeshën

lekura e mangos
Te dobësohesh duke ngrene lekuren e mangos mund te ju duket e çuditshme , ndoshta dhe jo shume e kënaqshme per shkak te shijes se saj.

Tema per tu dobësuar eshte tashme nje objekt i studiuar , por kësaj rradhe eshte ne qender te vëmendjes mangoja. Jane dy varietete te ndryshme te mangose , te kete cilësi dobesuese.Ky studim eshte bere ne Australi, ku nder te tjera ka treguar qe lekura e ktij lloj fruti eshte ne gjendje te parandaloj formimin e celulitit .

Ne te vertet kjo cilësi nuk i perket mangose por dhe frutave te tjera tropikale qe permbajne sasi te ndryshme dhe kombinime me substanca fitokimike ne gjendje te bllokojne prodhimin e yndyrnave.

Kerkuesit jane përqendruar tek mangoja , sepse eshte nje nga frutat me te përhapura te qyteteve tropikale.
Persa i perket pjeses se brendshme ajo nuk ka asnjë funksion mbi qelizat .Pandaj pe momentin eshte studim ne faze eksperimentimi , por zgjdheja e ketyre frutave eshte shume e mire per te evituar kilet e tepërta.