Quinta-feira, 9/2/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Lëkura e këmbës dhe organet e trupit

Lëkura e këmbës dhe organet e trupit

 

Çdo pjesë e trupit tuaj ka nga një pikë ndijor në pjesën e poshtme të këmbës, në qoftë se ju beni masazh këto pika ju do të ndjeni kënaqësi dhe do ju largohen dhimbjet dhe stresi.

Shih pikat ne foto.

Kjo tregon vendndodhjen e çdo organiti të trupit nen këmbë ..Çdo organ në trupin tuaj eshte fundi i lidhjes me pikën e saj në pjesën e poshtme të këmbës

All-llahu e krijoi njeriun dhe Ai e di cka eshte mes miri per të  na ka bërë qe të ecim në këmbë dhe si rezultat, ne kemi vënë presion në ato pika duke ecur,kjo i bën organet e trupit te veprojne ne menyre te regullt.Kane këshilluar shumë nga mjekët qe njerezit te ecin zbathur mbi rërë, pasi kjo shkakton presion ne pikat qe cekem me larte, të ecin ne rërë ne këmbë plotësisht , kjo gje i ndihmon të gjitha organet e trupit të punojn siç duhet.

All-llahu Ekber, All-llahu Ekber.