Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Leksione për jetën: 8 thënie brilante që duhen lexuar nga të gjithë..

Leksione për jetën: 8 thënie brilante që duhen lexuar nga të gjithë..

Leksione për jetën: 8 thënie brilante që duhen lexuar nga të gjithë..
Respekti është dhurata më e bukur që njeriu ua jep të tjerëve.

Sjellja nuk shitet e as nuk blihet, por ajo është karakteristikë dhe natyrë njerëzore e vendosur në zemrën e atij që është edukuar me të.

I varfër nuk është ai që ka humbur arin, por i varfër është ai që e ka humbur sjelljen dhe moralin.

Nuk është e metë e jotja nëse ti je i mirë me tjetrin, por e meta është tek ai që nuk e vlerëson mirësinë tënde.

Mos e ndrysho natyrshmërinë tënde që ti kënaqësh të tjerët.

Mos e ndrysho zërin tënd që tu pëlqesh të tjerëve.

Mos i kundërshto parimet e tua që të bëhesh sikurse të tjerët.

Thjesht mos merr pamje tjetër për ti kënaqur të tjerët.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 361 times, 1 visits today)
Top