Domingo, 28/11/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lehtë është të kritikoshë!

Lehtë është të kritikoshë!

Lehtë është të kritikoshë!

Me një rast një Piktor pasi e mori shkollën nga Mësuesi i tij i pikturës e pikturoi nje Pikturë dhe e vendosi ne rrugë ta shohin njerëzit dhe i porositi: Kushdo që vërenë në të ndonjë gabim le ta vendosë shenjën x.
Kur erdhi të nesermen e gjeti Pikturēn të tërën të mbushur me x-a!
I pikëlluar shkoi tek Mësuesi i tij dhe e njoftoi për rastin, e ky i tha: bëje Pikturën dhe vendose në të njejtin vend dhe porositi njerëzit kështu: Kush e gjenë në të ndonjë gabim, le ta permirëson ate.
Kështu dhe veproi, e kur erdhi te nesermen e gjeti Pikturën të paprekur!

Mësimi: Lehtë është të kritikosh, por,vështirë është të përmirësosh.

Hoxhë Husamedin Abazi
(Visited 81 times, 1 visits today)
Top