Sábado, 29/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Larja e burrit bashkë me gruan e vet

Larja e burrit bashkë me gruan e vet

Larja e burrit bashkë me gruan e vet

›  187.  Aishja r.a. tregon: “Unë dhe Pejgamberi a.s. laheshim për gusl duke marrë ujë të dy nga e njëjta enë si qyp e quajtur farak.” (250)

(Visited 165 times, 1 visits today)
Top