Sábado, 26/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Largoni njëherë e mire zilinë dhe xhelozinë

Largoni njëherë e mire zilinë dhe xhelozinë

xhelozia

Largoni njëherë e mire zilinë dhe xhelozinë


Njerëzit të cilët nuk kanë besim dhe vullnet priren të jenë xheloz dhe ziliqar për çka njerëzit e tjerë kanë. Largoni zilinë dhe xhelozinë për të gjetur më shumë vullnet për të jetuar jetën tuaj. Studimet tregojnë se zilia dhe xhelozia mund të prishin edhe jetën e njerëzve më të suksesshëm. Këto ndjenja ju ndalojnë nga të qenit produktiv, te lumtur, dhe të sigurt. Zilia dhe xhelozia gjithashtu mund të çojnë në një numër sëmundjesh te ndryshme, duke përfshirë ankthin dhe depresionin.

(Visited 125 times, 1 visits today)
Top