Segunda-feira, 1/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Largoni ankthin-stresin

Largoni ankthin-stresin

Largoni Ankthin-Stresin për të përballuar një situate të tillë

Relaksohuni me frymëmarje ( herpashere në ditë bëhet në situate të ankthit, bëhet frymëmarje e thellë 6 herë për një minute)
Kujdesuni për një dietë të regullt
Kërkoni shkakun që ju krijon problem dhe mundohuni ta mënjanoni
Vlersojeni mirë kohën tuaj Programimi dhe organizimi i kohës suaj mund t’ju bëjë më shumë produktivë.
Punoni në përparim dhe regullim të aftësive tuaja komunikuese
Vlerësoni besimet dhe gjërat që vlejnë për ju
Shprehni ndjenjat tuaja në mënyrë të hapur.

Si personalitet
Besoni në vetveten tuaj
Bëhuni të pajtuar-kënaqur me vetveten tuaj
Mos shpejtoni
Mos u mundoni të mbani gjithçka nën kontrolin tuaj
Nuk jeni të domosdoshëm të jeni të suksesshëm në xhdo punë
Bëhuni të matur,mos sulmoni askend

(Visited 94 times, 1 visits today)
Top