Sábado, 13/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Largoji cytjet!

Largoji cytjet!
Urtësi – Ibën KajimPDFPrintoniE-mail

Ibën Kajimi, Allahu e mëshiroftë, ka thënë:
Largoji cytjet!

Nëse nuk i largon, bëhen mendim. Largoje mendimin! 

Nëse nuk e largon, bëhet epsh. Luftoje epshin! 

Nëse nuk e lufton, bëhet qëllim dhe vendosmëri. Nëse nuk e lufton, bëhet vepër. 

E nëse nuk e lufton, bëhet traditë dhe të bëhet vështirë të largohesh nga kjo.

(Visited 200 times, 1 visits today)