Sábado, 23/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Largohu nga 7 cilësi, do ta kesh trupin, mendjen dhe zemrën e shëndosh

Largohu nga 7 cilësi, do ta kesh trupin, mendjen dhe zemrën e shëndosh

Një njeri i urtë ka thënë:“Largohu nga shtatë cilësi, do ta kesh trupin, mendjen dhe zemrën e shëndosh, ndërsa pasurinë e fenë tënde të siguruar:
1. Mos u pikëllo për të kaluarën;
2. Mos u brengos për të ardhmen;
3. Mos i ofendo njerëzit siç të ofendojnë ty;
4. Mos kërko shpërblim për atë që nuk e ke punuar;
5. Mos e shiko atë që nuk e posedon;
6. Mos u hidhëro ndaj atij, të cilit hidhërimi yt nuk i bën dëm;
7. Mos u lavdëro për atë që nuk e ke punuar dhe që nuk është prej teje.

 

(Visited 162 times, 1 visits today)
Top