Segunda-feira, 25/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Laju me sidër dhe me ujë të kënduar (recitim Kurani)

Laju me sidër dhe me ujë të kënduar (recitim Kurani)

Njëra prej mënyrave të trajtimit të magjisë me fleta të sidrit është ashtu që merren 7 fleta të thata sidri të cilat bluhen me ndonje mjet te caktuar, kjo vendoset në një enë ku i hudhet ujë mjaftueshëm sa për tu larë. Këtij uji pastaj i këndohen ajetul Kursij, ajetul Ihlas, ajetul Felek dhe Nas, dhe disa ajete të tjera të cilat kanë efekt për mënjanimin e efektit të magjisë, nga surja Araf, Junus dhe Ta Ha dhe këtë këndim mundë ta bëni vetvetiu apo me ndihmën e dikuj tjetër dhe kjo do jetë me dobi inshaAllah.”

(Visited 303 times, 1 visits today)
Top