Domingo, 1/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lajthitë – për një shëndet më të mirë

Lajthitë – për një shëndet më të mirë

Konsumoni lajthi sa të mundeni pasi ato kanë shumë dobi në trupin tuaj. Jo vetëm thelbi, por edhe gjethet e trupi i saj mund të kurojnë shëndetin.

Përpos që është e mbushur me vitamina, thelbi i lajthisë preferohet edhe për organizma të dobësuar dhe për rata që janë anemikë si dhe për gratë shtatzëna.

Prej tij del një vaj eterik, i cili qetëson dhëmbin e sëmurë, thumbimet e insekteve dhe eliminon parazitët në zorrë, ndërsa nga gjethet mund të qetësohen infeksionet e zorrëve dhe diarrea.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Top