Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lajm shume i madh 

Lajm shume i madh 

Lajm shume i madh

Perveç mua dhe Jetonit, ne foto i shihni edhe 4 pale çelesa
U dhuruan 4 banesa pernjeher veç nga ky person

Dy banesa jane nga 72 m2 dhe dy tjera nga 42 m2

Vlera e tyre eshte mbi 140 mije euro

Donator eshte Jeton Krivanjeva nga Shkupi dhe banesat jane ne Shkup

O Zot, shperbleje Jetonin dhe te gjithe bamiresit

(Visited 46 times, 1 visits today)
Top