Domingo, 10/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Lajm shokues:Oficeri Saudian jep dorëheqje nga posti i tij, dhe fletë për rolin e Saudis në ngjarjet e fundit në Egjipt..

Lajm shokues:Oficeri Saudian jep dorëheqje nga posti i tij, dhe fletë për rolin e Saudis në ngjarjet e fundit në Egjipt..

oficeri saudian

Oficeri Saudian jep dorëheqje nga posti i tij, dhe fletë për rolin e Saudis në ngjarjet e fundit në Egjipt..

———-

Me emrin e Allahut Mëshiruesit MëshirëBërësit, deklaroj dorëheqjen time nga Ministria e punëve të Brendshme, dhe kjo si shkak i devijimit të dispozitave të Allahut dhe armiqësimit ndaj islamit, dhe këtë e bëjë vetëm për hirë të Allahut subhanehu ue teala..

1. Shkaku i dorëheqjes është pasi që obligohemi për ti bërë padrejtësi të burgosurve, dhe obligohemi për të mbrojtur gjithçka që prek AL SAUDIN dhe kjo gjë është që nuk ia kemi dhënë besën Allahut për të..

2. Dëshmoj se jam i pastër nga ajo që është duke bërë ministria punëve të brendshme në bashkëpunim me Ministrin e punëve të brendshme të Imaratit për ta rrëzuar ligjin islamik në Egjipt, nëpërmjet parave dhe mediumeve..

3. Betohem në Allahun, pronarin e Arshit, se ajo që ndodh në Egjipt është bashkëpunim ndërmjet Amerikës, Imaratit dhe Saudisë, dhe kjo për shkak që të mos vazhdojnë revolucionet, dhe të jetë Egjipti shembull për të tjerët..
Ma lajmëroi biri im tash, se forcat e sigurisë e kanë rrethuar dhe izoluar shtëpinë time të parë, në lagjen El Muhamedije, dhe ja unë do të shkoj tek ata vetvetiu, që mos ti frikësojnë bijtë dhe bijat e mia, ngase unë i njohë shumë mirë ata..

Pasha Allahun unë e dij se çfarë do të ndodh në ditët e ardhshme, dhe për këtë iu përkujtoj me fjalën e Allahut: ( 7:118. Atëherë u dëshmua e vërteta dhe u zhduk ajo që kishin përgatitur. ) Mirë u pafshim..

Burimi: Jeto per islam

@include "";