Segunda-feira, 24/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lajm i gëzueshëm!

Lajm i gëzueshëm!

Lajm i gëzueshëm!

Edhe pse jashtë tematikës së faqes, nuk mund të rrinim pa e shpërndarë këtë lajm.

U nënshkrua marrëveshja mes Komunës së Prizrenit dhe Shoqatës Humanitare “Jetimat e Ballkanit”, për ndërtimin edhe të 20 banesave apo shtëpive për familjet në nevojë të qytetit të Prizrenit.
Ky plan është vetëm për vitin 2018.

Vetëm me mirësi shtohet e mira!

Zoti i shpërbleftë bamirësit!

(Visited 32 times, 1 visits today)
Top