Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Laje këtë zemër, në mënyrë të përditshme

Laje këtë zemër, në mënyrë të përditshme

Ashtu siç kujdesesh për të larë fytyrën disa herë në ditë që të takosh njerëzit në formën më të mirë, ashtu duhet të kujdesesh edhe për larjen e zemrës. Ajo është vendi ku shikon Allahu i Madhëruar.

Laje këtë zemër, në mënyrë të përditshme, që të mos grumbullohen në të as urrejtje as zili as smirë apo as edhe kujtime të hidhura, të cilat janë pranga dhe pengesa që të pengojnë të ecësh përpara dhe të shijosh jetën.
– dr. Selman El-Aude

(Visited 117 times, 1 visits today)