Quinta-feira, 28/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ky lajm të lë pa fjalë!

Ky lajm të lë pa fjalë!

Ky lajm të lë pa fjalë!

El Mikri në librin e tij “Nefhu et Tijb” përmend se xhamia e Kordovës ka diku rreth 360-të e ca harqe në numrin e ditëve të vitit. Dhe në çdo ditë, dielli depërton përmes 1 harku!

Andaluzia e periudhës Islame

Image may contain: indoor

(Visited 820 times, 1 visits today)
Top