Sexta-feira, 4/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ky është rregulli i artë i muslimanit në dynja

Ky është rregulli i artë i muslimanit në dynja

Ky është rregulli i artë i muslimanit në dynja

Sa më shumë që shtohet lëmosha aq më shumë shtohet risku dhe sa më shumë që shtohet përulja në namaz aq më shumë shtohet lumturia dhe sa më shumë që shtohet respektimi i prindërve aq më shumë shtohet suksesi në jetë!

 

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top