Terça-feira, 29/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ky është prindi i keq!

Ky është prindi i keq!

Prindi i keq, problemet që i ka me njerëzit i sjell edhe në shtëpi! Kështu, i armiqëson fëmijët dhe anëtarët tjerë të familjes me njerëzit tjerë me të cilët vetë ai ka probleme-për të cilat mund të jetë vetë fajtori apo edhe jo! Me këtë gjë, ai u krijon atyre pamje të keqe për njerëzit, e keqe e cila në trurin e fëmijës dhe të dobëtit, mbetet përgjat tërë jetës!!!
Ky është prindi i keq!

– Prindi i mirë nuk sjell gjëra të këqija në shtëpi dhe nuk i helmon anëtarët e familjes me ndonjë gjë!

(Visited 160 times, 1 visits today)
Top