Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ky eshte kufiri i nates dhe dites, cka na kujton kjo foto ?

Ky eshte kufiri i nates dhe dites, cka na kujton kjo foto ?

Ky eshte kufiri i nates dhe dites, cka na kujton kjo foto ?
Sigurisht na kujton fjalet e bukura nga libri yne i dashur, Kurani:
“Ai jua krijoi natën për të pushuar në të, kurse ditën për të parë, dhe këtu, vërtet, ka shenja (argumente) për njerëzit që ua vënë veshin.” [10:67].
“Ne i bëmë natën dhe ditën dy mrekulli. Natën e mbështollëm me errësirë, kurse ditës i dhamë ndriçim, që ju të kërkoni begati nga Zoti juaj e që të dini numrin e viteve dhe njehsimin e kohës. Çdo gjë e kemi shpjeguar hollësisht.” [17:12].
Nga: Senad Maku

(Visited 305 times, 1 visits today)
Top