Segunda-feira, 25/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ky është ajeti që e kanë të vështirë ta zbatojnë shumica e njerëzve

Ky është ajeti që e kanë të vështirë ta zbatojnë shumica e njerëzve

Ky është ajeti që e kanë të vështirë ta zbatojnë shumica e njerëzve:

“ Të mos ju shtyjë urrejtja ndaj njerëzve për të bërë padrejtësi. Bëhuni të drejtë, se kjo është më afër devotshmërisë dhe frikësojuni Allahut!” El-Maide 8

Urrejtja që ke për dikë të bën të justifikosh paragjykimet për të, gjykimet e padrejta dhe çdo gjë në dëm të tij. Pikërisht kjo është vetë padrejtësia që shumica e njerëzve e mendojnë si të drejtë.

(Visited 464 times, 1 visits today)
Top