Domingo, 26/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ky djaloshi që bëri dua pas një kohe u bë shumë i vyeshëm dhe Allahu derdhi mbi të shumë begati dhe mirësiKy djaloshi që bëri dua pas një kohe u bë shumë i vyeshëm dhe Allahu derdhi mbi të shumë begati dhe mirësi

Një lexues i Kuranit lexoi në mexhlisin e Omerit, radijAllahu anhu, fjalën e Allahut; “A nuk e studiojnë me vëmendje Kur’anin? Por jo, ata janë zemra që kanë drynat e vet!” (Muhamed; 24).

Ishte aty edhe një djalosh i ri, i cili tha: “O Allahu im, zemrat tona kanë dryna, çelësat e drynave janë në duart Tua, nuk ka shanc t’i hap drynat askush përpos Teje.” Omeri e dëgjoi këtë djalosh dhe tha pas një kohe, tregon dhe thotë: Ky djaloshi që bëri dua pas një kohe u bë shumë i vyeshëm dhe Allahu derdhi mbi të shumë begati dhe mirësi.

Tefsir et Taberi; 26/58

(Visited 37 times, 1 visits today)
Top