Quinta-feira, 22/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kushtoji 2 Min Kohë Shumë e Bukur…! Shpërndaje!

Kushtoji 2 Min Kohë Shumë e Bukur…! Shpërndaje!

Kushtoji 2 Min Kohë Shumë e Bukur…!

Lapsi : Më fal !
Goma : Për çfarë !!
Ti nuk bëre asgjë gabim !
Lapsi : Më fal ti u lëndove për shkakun tim !
Sa herë unë bëj një gabim ti je gjithmonë aty për ta fshirë !
Dhe ndërkohë që gabimet e mia zhduken , ti humbet një pjesë të vetes dhe zvogëlohesh çdo herë !
Goma : Eshtë e vërtetë , por nuk e kam problem !
Siç e sheh unë jam krijuar për të bërë këtë , të të ndihmoj ty sa herë ti bën një gabim ,
edhe pse e di që një ditë nuk do të jem më !
Gjithsesi jam e lumtur me punën time !
Kështu që të lutem mos u mërzit dhe mos u trishto për këtë !

PRINDRIT TANE JANE SI GOMA ,
NDERSA NE FEMIJET JEMI SI LAPSAT !

Ata janë gjithmonë aty për fëmijët , të fshijnë gabimet e tyre !
Ndonjëherë përgjat rrugës së jetës ata lëndohen prej nesh dhe bëhen më të vegjël
( plaken dhe më pas vdesin )

KUJDESUNI PER PRINDRIT TUAJ ,
TRAJTOJINI ME DASHURI DHE PERKUSHTIM !

“Zoti yt ka dhënë urdhër të prerë që të mos adhuroni tjetër pos Tij, që të silleni në mënyrë bamirëse ndaj prindërve. Nëse njërin prej tyre, ose që të dy, i ka kapur pleqëria pranë kujdesit tënd, atëherë mos u thuaj atyre as “of – oh”, as mos u bë i vrazhdë ndaj tyre, po atyre thuaju fjalë të mira (të buta, respektuese).
24. Dhe në shenjë mëshire shtrije pranë tyre krahun përulës e respektues dhe thuaj: “Zoti im! Mëshiroi ata të dy, sikurse më edukuan mua kur isha i vogël”.

Shpërndaje!

(Visited 60 times, 1 visits today)
Top