Sexta-feira, 4/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush thotë kur të del nga shtëpia e tij

Kush thotë kur të del nga shtëpia e tij

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Kush thotë kur të del nga shtëpia e tij: Bismilah tevekeltu ala Allah ue la haule ue la kuvete ila bil-lah Me emrin e Allahut, në Allahun u mbështeta, nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut, i thuhet atij: Kjo të mjafton dhe ti u mbrojte dhe largohet shejtani nga ai.”

(Visited 140 times, 1 visits today)
Top