Sábado, 26/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush thotë kur ndëgjon ezanin

Kush thotë kur ndëgjon ezanin

ezani

Muhamedi,- alejhi selam!,- ka thënë:

” Kush thotë kur ndëgjon ezanin: Jam i kënaqur që Allahu është Zoti im, Feja ime është Islami dhe i dërguari im është Muhamedi alejhi selam, do t’i falen atij mëkatet.”

(Shënon: Muslimi: 4/86 (kapitulli mbi namazin), Ebu Davudi: 521 (kapitulli mbi namazin), Tirmidhiu: 2/11,12).

(Visited 131 times, 1 visits today)
Top