Sexta-feira, 15/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KUSH TË SHIKON 365 DITË?

KUSH TË SHIKON 365 DITË?

KUSH TË SHIKON 365 DITË?

Meleku i vdekjes të shikon 365 ditë!
Pret urdhrin e Allahut për të marrë shpirtin tënd!
Mos lejo që Allahu të shikoj duke bërë ti mëkate, dhe duke qenë në këtë gjendje të urdhëroj melekun të ta marrë shpirtin.
Si do ta takosh Allahun?
Si do ti dalësh përpara?

Kërko falje tek Allahu për veprat e bëra në të kaluarën tënde, mos i nënvlerëso mëkatet.

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 99 times, 1 visits today)
Top